Γιαουρτογλυκό με ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ στο ταψί

papadopoulos_giaourtoglyko.jpg

Χρόνος Προετοιμασίας: 20′ Για 24 μερίδες

Υλικά
1 πακέτο ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου
500 g στραγγάτο γιαούρτι 7% λιπαρά
250 ml πλήρες φρέσκο γάλα (1 κούπα)
100 g ζάχαρη (7 κουταλιές της σούπας)
50 g κορν φλάουρ (5 κουταλιές της σούπας)

Εκτέλεση
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να βράσει η κρέμα. Απλώνουμε τα μπισκότα σε ένα ταψί (26x34cm), απλώνουμε πάνω τους την κρέμα γιαουρτιού και την στρώνουμε ομοιογενώς. Σπάμε τα υπόλοιπα μπισκότα και γαρνίρουμε την κρέμα. Τοποθετούμε το ταψί στο ψυγείο. Αφού παγώσει, το κόβουμε σε μερίδες και σερβίρουμε είτε σκέτο είτε με ποικιλία μαρμελάδων.