Υλικά
4 φύλλα σφολιάτας
400 γρ. μοτσαρέλα σε φέτες
2 1/2 φλυτζάνια της σούπας σάλτσα ντομάτας
200 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας βασιλικός, ξερός
Αλάτι-πιπέρι
Βασιλικός φρέσκος για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Με έναν πλάστη σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε τα φύλλα σφολιάτας, με κουπ πατ (ή με μαχαίρι) κόβουμε τα φύλλα σε διάφορα σχήματα. Με τα πιο μικρά κουπ πατ κόβουμε τα ίδια σχήματα σε μικρότερα μεγέθη και τα βάζουμε πάνω στα πρώτα σχήματα που κόψαμε τα πιο μεγάλα. Τα βάζουμε σε λαδωμένο ταψί ή πάνω σε λαδόκολλα μέσα στο ταψί. Απλώνουμε σε κάθε τεμάχιο σάλτσα ντομάτας, ζαμπόν ψιλοκομμένο,πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι-πιπέρι, ξερό βασιλικό και από πάνω βάζουμε την φέτα μοτσαρέλας. Κάνουμε το ίδιο σε όλα. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και τα ψήνουμε για 15 λεπτά. Γαρνίρουμε προαιρετικά με λίγα φύλλα βασιλικού και σερβίρουμε.
Πηγή: chefoulis.gr