Βελτίωσε τη μνήμη σου τρώγοντας!

new39_mnhmh.jpg

02

Φρούτα και λαχανικά. Τα δύο παραπάνω είναι οι καλύτερες πηγές αντιοξειδωτικών για τον οργανισμό μας. Τα αντιοξειδωτικά είναι ουσίες οι οποίες θα εμποδίσουν την καταστροφή των κυττάρων του σώματος, συμπεριλαμβανομένων και των κυττάρων του εγκεφάλου που ελέγχουν την ικανότητα απομνημόνευσης του οργανισμού. Οι καλύτερες πηγές αυτών αποτελούν τα φρούτα και τα λαχανικά που έχουν έντονο χρώμα όπως κόκκινο, κίτρινο πορτοκαλί όπως η ντομάτα, το πορτοκάλι, οι φράουλες κ.ά., αλλά και τα σκούρα πράσινα φυλλώδη λαχανικά όπως το σπανάκι, το μπρόκολο, η σγουρή σαλάτα, το παντζάρι κ.τ.λ..