Υλικά για 4 άτομα
2 μεγάλα κριθαροκούλουρα κομμένα στη μέση (4 μισά)
6 μεγάλες ώριμες τομάτες περασμένες στον τρίφτη
8 κουταλιές της σούπας Cottage Cheese
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
4 τεμάχια λιαστή τομάτα
λίγα φύλλα ρόκας
αλάτι, πιπέρι
Μαρινάδα:
1 φλιτζάνι νερό
1 φλιτζάνι γλυκό κόκκινο κρασί
1 κουταλιά της σούπας μπαλσάμικο
Εκτέλεση
Βουτήξτε κι από τις δύο πλευρές τα κριθαροκούλουρα μέσα στη μαρινάδα (μην τα αφήσετε πολύ γιατί θα λασπώσουν).
Σε ένα μπολ ανακατεύετε το ελαιόλαδο με την τριμμένη τομάτα, αλάτι και πιπέρι. Απλώνετε το μίγμα πάνω στα κριθαροκούλουρα.
Στη συνέχεια βάζετε πάνω από το κάθε κριθαροκούλουρο 2 κουταλιές της σούπας Cottage Cheese κι από πάνω ένα κομμάτι λιαστή τομάτα και μερικά φρέσκα φύλλα ρόκας.
Πασπαλίστε με ρίγανη.
Από τη συντακτική ομάδα του dietup.gr