Σοκολατάκια με δημητριακά light
Χρησιμοποιήστε σοκολάτα κουβερτούρα, σταφίδες, αμύγδαλα καβουρντισμένα (ψίχα καθαρισμένη) και δημητριακά (νιφάδες ρυζιού με σιτάρι ολικής άλεσης). Αφού λιώσετε τη σοκολάτα προσθέστε τα αμύγδαλα, τα δημητριακά και τις σταφίδες, ανακατέψτε τα καλά και ακουμπείστε κουταλιές από το μείγμα πάνω σε λαδόκολλα για να κρυώσουν.
Διατροφικό tip: Οι σταφύδες που είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικά έχουν πάρει τη θέση της ζάχαρης. Η μαύρη σοκολάτα επίσης είναι γνωστή για τις ευεργετικές της δράσεις στην καρδιά και τα δημητριακά ολικής άλεσης είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και αυξάνουν το αίσθημα του κορεσμού!