Μάφιν κακάο χωρίς αυγά
Χρησιμοποιήστε για την παρασκευή του αλεύρι ολικής άλεσης, κακάο, καστανή ζάχαρη, λίγη βανίλια και μπέικιν πάουντερ , ξύσμα και χυμό πορτοκαλιού, λίγη σόδα στον παραπάνω χυμό και σησαμέλαιο.
Τα συγκεκριμένα μάφινς έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε χοληστερόλη, κορεσμένα λιπαρά και νάτριο, ενώ το αλεύρι ολικής αλέσεως συμβάλει στην υψηλότερη περιεκτικότητά τους σε φυτικές ίνες. Μπορείτε να τα καταναλώσετε το πρωί σε συνδυασμό με ένα ποτήρι ημιαποβουτυρωμένο γάλα, χωρίς να ξεχνάτε το μέτρο!