Ημέρα 2η
Πρωινό: Δημητριακά ολικής αλέσεως με φρούτα και γιαούρτι, ψωμί και μέλι ή μαρμελάδα
1 φλυτζάνι δημητριακά ολικής αλέσεως με φρούτα
1/2 γιαούρτι (0%-2%)
1 φέτα ψωμί ολικής αλέσεως
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι ή μαρμελάδα
Σνακ: Ζελέ
1 φλυτζάνι ζελέ
Μεσημεριανό: Κοτόπουλο με κάρυ και μανιτάρια με ρύζι και σαλάτα
1 φλυτζάνι κοτόπουλο με κάρυ και μανιτάρια (βλ. συνταγές διαιτολογίων)
2 φλυτζάνια σαλάτα της αρεσκείας σας (βλ. λίστα λαχανικών)
1/4 φλυτζανιού βρασμένο ρύζι (1 1/2 κουταλιά της σούπας άβραστο)
Σνακ: Ψωμί με ταχίνι και μέλι ή μαρμελάδα
1 φέτα ψωμί ολικής αλέσεως
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι ή μαρμελάδα
1 κουταλάκι του γλυκού ταχίνι
Βραδυνό: Ομελέτα με τυρί, φρέσκια ντομάτα, σαλάτα και ψωμί
1 αυγό
1 ασπράδι αυγού
1 φέτα του τόστ (30γρ.) κίτρινο τυρί χαμηλών λιπαρών
1/2 φλυτζάνι ντομάτα ψιλοκομμένη
1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο
1 φλυτζάνι σαλάτα της αρεσκείας σας (βλ. λίστα λαχανικών)
1 φέτα ψωμί ολικής αλέσεως
Επιπλέον: Καταναλώστε 2 φρούτα της επιλογής σας διάσπαρτα κατα τη διάρκεια της ημέρας