Υλικά
2 κιλά μοσχάρι, σπάλα χωρίς κόκκαλο
3 πατάτες
7 σκελίδες σκόρδο
3 μελιτζάνες
2 ντομάτες
1 ματσάκι μαϊντανός
1 φλυτζάνι του τσαγιού χυμός ντομάτας
1 πιπεριά κίτρινη
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά πράσινη
500 γρ τυρί φέτα
1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού νερό
2 φλυτζάνια του τσαγιού ελαιόλαδο
1 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε το κρέας και το αφήνουμε να στραγγίξει, καθαρίζουμε τις πατάτες, τις πλένουμε και τις κόβουμε σε φέτες, πλένουμε και καθαρίζουμε τις μελιτζάνες και τις πιπεριές και τις ψιλοκόβουμε. Πλένουμε και καθαρίζουμε τις ντομάτες, τις ξεφλουδίζουμε και τις ψιλοκόβουμε. Καθαρίζουμε το σκόρδο. Στρώνουμε σε ένα ταψί τις πατάτες, το σκόρδο, τις μελιτζάνες ,τις πιπεριές, τις ντομάτες, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό (αν θέλουμε βάζουμε και κολοκυθάκια), αλατοπιπερώνουμε το κρέας, θρυμματίζουμε την φέτα και περιχύνουμε το κρέας με τον χυμό της ντομάτας, το ελαιόλαδο και το νερό, το βάζουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 2 ώρες περίπου.
Πηγή: chefoulis.gr