Ρεβιθοκεφτέδες
Υλικά
400γρ. έτοιμα βρασμένα ρεβύθια (προτιμήστε ρεβίθια αποφλοιωμένα για να βράσουν γρηγορότερα)
5 σκελίδες σκόρδο
1 κρεμμύδι
2 κουταλάκια του γλυκού κύμινο
2 κουταλάκια του γλυκού κόλιαντρο
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
5 σκελίδες σκόρδο
1 κρεμμύδι
2 κουταλάκια του γλυκού κύμινο
2 κουταλάκια του γλυκού κόλιαντρο
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζετε και σουρώνετε καλά τα ρεβύθια. Στη συνέχεια χτυπάτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ, εκτός από το αλεύρι και το μαϊντανό τα οποία προσθέτετε στο τέλος κι ανακατεύετε όλα τα υλικά με ένα κουτάλι. Βάζετε σε ένα τηγάνι ελαιόλαδο να κάψει και με ένα κουτάλι ρίχνετε κουταλιές από τη ζύμη. Τηγανίζετε λίγα λεπτά από την κάθε πλευρά ώστε να ροδοκοκκινίσουν οι ρεβιθοκεφτέδες σας. Σερβίρονται ζεστοί.