15. Σάλτσα καυτερή με μπούκοβο
Υλικά
400γρ ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
2 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδο
1/2 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα καυτερή
1 κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο
1 κουταλάκι του γλυκού ταμπάσκο
1 ολόκληρη καυτερή κόκκινη πιπερίτσα
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ζεσταίνετε σε ένα κατσαρολάκι το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε για 1 λεπτό το σκόρδο. Στη συνέχεια ρίχνετε όλα τα υπόλοιπα υλικά, δυναμώνετε τη φωτιά, αφήνετε να πάρει η σάλτσα σας μερικές βράσεις για να δέσει. Η σάλτσα θα είναι έτοιμη μετά από περίπου 10-15 λεπτά. Προσοχή! Είναι ΠΟΛΥ καυτερή!
Διαβάστε επίσης:
10 Μυστικά για τέλειο Μπάρμπεκιου!
Από τη συντακτική ομάδα του dietup.gr