3. Ριγκατόνι με καπνιστή γαλοπούλα, καρύδια και Τριμμένη Ζυμήθρα Ήπειρος
Υλικά
Εκτέλεση
Βράζετε τα ζυμαρικά μέσα σε αρκετό νερό με λίγο αλάτι, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία. Όταν βράσουν τα ζυμαρικά, κρατάτε 1 φλιτζάνι από το νερό μέσα στο οποίο έβρασαν και τα στραγγίζετε. Ρίχνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο, βαθύ τηγάνι ή γουόκ και το ζεσταίνετε. Προσθέτετε τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια και τις φέτες γαλοπούλας και ανακατεύετε για ένα λεπτό. Στη συνέχεια προσθέτετε και το τυρί κρέμα, ανακατεύετε και ρίχνετε τόσο νερό από αυτό που κρατήσατε, ώστε να διαλυθεί και να αραιώσει το τυρί. Προσθέτετε πιπέρι (κατά προτίμηση φρεσκοτριμμένο). Τέλος προσθέτετε τα στραγγισμένα ζυμαρικά, την Τριμμένη Ζυμήθρα Ήπειρος, τα τριμμένα καρύδια και τις σταφίδες. Σερβίρονται ζεστά. Γαρνίρετε με λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.