Υλικά
60γρ μαργαρίνη
100γρ μαύρη ζάχαρη
1 αυγό
100γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν
2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
50γρ. σταγόνες σοκολάτα κουβερτούρα
50γρ. καρύδια
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη για 1-2′, προσθέτουμε τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα. Χτυπώντας πάντα ρίχνουμε το αυγό, ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν και προσθέτουμε λίγο-λίγο τη κανέλα και το αλάτι.
Ψήνουμε στο ταψί με λαδόκολλα για 10′ στους 170 στον αέρα. Προσοχή! Να βάζετε πολύ μικρές κουταλιές στο ταψί γιατί θα φουσκώσουν αρκετά. Μην σας τρομάζει έτσι όπως πέφτουν στο ταψί! Μετά 8α γίνουν τελεία άντε και καλή όρεξη!!!
Μαρία Αντωνίου