
Τρώτε μόνο άπαχο κόκκινο κρέας χωρίς ορατό λίπος 1 φορά την εβδομάδα και περισσότερο άσπρο κρέας (πουλερικά και ψάρια )3 φορές την εβδομάδα, στα κυρίως γεύματά σας. Στην κατηγορία πουλερικά περιλαμβάνονται η γαλοπούλα, το κοτόπουλο, η πάπια αλλά και το κουνέλι, τα οποία έχουν λιγότερο λίπος. Αφαιρέστε την πέτσα από τα πουλερικά και τα ψάρια. Τρώτε περισσότερο ψάρι με περιεκτικότητα σε Ω3 λιπαρά οξέα (σολομός , σαρδέλα, γαύρος, σκουμπρί).