KRISPIES «Μεσόγειος γεύση» με φέτα μαριναρισμένη σε αγουρέλαιο και πατέ κόκκινης πιπεριάς
Υλικά
Krispies «Μεσόγειος γεύση» Κριθαρένια
200 γρ. φέτα, κομμένη σε μικρά κυβάκια
4 κ. σούπας ψιλοκομμένα φρέσκα μυρωδικά (δυόσμος, μαϊντανός, θυμάρι)
100 ml. αγουρέλαιο
Για το πατέ κόκκινης πιπεριάς
4 πιπεριές φλωρίνης ψητές από βάζο
1 κ. σούπας ελαιόλαδο
1 κ. γλυκού ξίδι
½ σκελίδα σκόρδο λιωμένο
½ κ. γλυκού ρίγανη
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση: Σε ένα μπολ βάζετε τη φέτα, τα μυρωδικά και το αγουρέλαιο και ανακατεύετε προσεκτικά. Αφήνετε τη φέτα να μαριναριστεί για 2 ώρες τουλάχιστον. Λιώνετε τις πιπεριές και το σκόρδο στο μίξερ. Προσθέτετε το ελαιόλαδο, το ξίδι, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε. Μοιράζετε τη φέτα στα παξιμάδια KRISPIES Μεσόγειος γεύση, αλείφετε με μια κουταλιά από το πατέ πιπεριάς και σερβίρετε.