KRISPIES «Μεσόγειος γεύση» με ροδέλα ψητής ντομάτας και ρόκα
Υλικά
Krispies «Μεσόγειος γεύση» Πολύσπορα
6 μέτριες ντομάτες, κομμένες σε λεπτές ροδέλες
1 φλιτζ. φρέσκα ψιλοκομμένα μυρωδικά (μαϊντανός, δυόσμος, ρίγανη, θυμάρι)
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
3 – 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
1 κ. σούπας μπαλσάμικο
αλάτι χοντρό
φρέσκια ρόκα
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στο γκριλ και στρώνετε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Στρώνετε τις φέτες της ντομάτας. Ανακατεύετε τα ψιλοκομμένα μυρωδικά, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο και το αλάτι και αλείφετε με αυτό το μίγμα τις ντομάτες. Ψήνετε στο γκριλ για 2 – 3 λεπτά. Βάζετε μια φέτα ντομάτας σε κάθε παξιμάδι Krispies «Μεσόγειος γεύση», από πάνω λίγα φυλλαράκια ρόκας και σερβίρετε.