Υλικά
4 φιλέτα πέρκας
1 λεμόνι, ξύσμα και χυμό
1 λάιμ, ξύσμα και χυμό
1 κουταλάκι του γλυκού κάρυ
2 κουταλάκια του γλυκού εστραγκόν
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ φλιτζάνι μουστάρδα απαλή
2 σφηνάκια ούζο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε ένα ταψί και τοποθετείτε μέσα τα φιλέτα της πέρκας. Αφήστε να μαριναριστούν για περίπου 1 ώρα και ψήστε τα στο φούρνο για 20-25 λεπτά.
Από τη συντακτική ομάδα του dietup.gr