Τα εδέσματα της Καθαράς Δευτέρας και η διατροφική τους αξία

taedesmatakatharasdeyteras_home.jpg

02

2. Θαλασσινά

Τα θαλασσινά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του τραπεζιού της Καθαράς Δευτέρας. Τα θαλασσινά παρέχουν στον οργανισμό πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας, αποτελούν πολύτιμη πηγή ω-3 λιπαρών οξέων και ταυτόχρονα περιέχουν ελάχιστη ποσότητα κορεσμένου λίπους. Η θερμιδική τους αξία ανέρχεται σε 135Kcal περίπου η μερίδα των 120g χωρίς πρόσθετο λίπος.

arrow_previous arrow_next