
Υλικά
1 κεσεδάκι γιαούρτι 0-2%
½ κούπα φράουλες χτυπημένες στο μπλέντερ
1 κουταλιά ζάχαρη
1 κουταλάκι λικέρ της αρεσκείας σας
1 κουταλάκι του γλυκού κορν φλάουερ
Εκτέλεση
Τα βράζετε τα 4 πρώτα υλικά μαζί για 10 λεπτά. Έπειτα προσθέτετε 1 κουταλάκι κορν φλάουερ διαλυμένο σε 1 κουταλιά νερό, κι ανακατεύετε μέχρι να πήξει η σάλτσα.
Στέλιος Ι.Κολυβίρας-Τζιβανιώτης
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Μεταπτυχιακός Ερευνητής
Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών