13. Σάλτσα δροσερή με δυόσμο
Υλικά
200γρ (1 κεσεδάκι) γιαούρτι στραγγιστό 2%
100γρ (1/2 κεσεδάκι) γιαούρτι αγελάδος 2%
3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 αγγούρι τριμμένο και στραγγισμένο
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού λευκό ξίδι
Ξύσμα από 1 λάιμ (προαιρετικά)
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Αναμιγνύετε καλά όλα τα υλικά σε ένα μπολ και αφήνετε για 20-30 λεπτά στο ψυγείο πριν σερβίρετε.