4. Κυρίως πιάτο: Φωλιές γλώσσας με γαρίδες
Υλικά
Εκτέλεση
Πλένετε τα φιλέτα ψαριού και τα βάζετε σε ένα ταψάκι. Φτιάχνετε μια μαρινάτα αναμιγνύοντας τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού, πάπρικα, αλάτι, ρίγανη και λίγο τριμμένο σκόρδο. Περιχύνετε με τη μαρινάτα τα φιλέτα και αφήνετε για περίπου 1 ώρα να μαριναριστούν. Σε ένα τηγάνι βάζετε τη μαργαρίνη και τον κύβο κοτόπουλου να λιώσουν και σοτάρετε εκεί τα κρεμμύδια και τον μαϊντανό σε μέτρια φωτιά. Προσθέτετε ελάχιστο νερό και αφήνετε μέχρι να μαλακώσουν καλά τα κρεμμύδια. Τέλος προσθέτετε μέσα στο τηγάνι τις γαριδούλες και αποσύρετε το σκεύος από τη φωτιά. Βάζετε από μια κουταλιά γέμιση στην άκρη από κάθε φιλέτο γλώσσας και τα τυλίγετε σε ρολό. Τοποθετείτε τα ρολά κοντά-κοντά σε ένα μικρό στρογγυλό πυρέξ. Ραντίζετε τα ρολάκια με το κρασί, βάζετε από πάνω όση γέμιση σας έχει απομείνει, βάζετε πάνω από κάθε ρολό ένα πολύ μικρό κομματάκι μαργαρίνης (καλύτερα χαμηλής σε λιπαρά), πασπαλίζετε με τριμμένη παρμεζάνα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για μισή ώρα. Συνοδεύεται ωραία με ένα πιλάφι.