Υλικά
1 ½ κιλό κάστανα
2 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη
½ λίτρο φρέσκο γάλα
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Χαράζετε, βράζετε, ξεφλουδίζετε τα κάστανα και στη συνέχεια περνάτε τα καστανά από το μύλο ή τα λιώνετε στο μπλέντερ. Λιώνετε τη μαργαρίνη σε βαθιά κατσαρόλα, προσθέτετε το πουρέ και ανακατεύετε. Αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε το γάλα, το οποίο έχετε ζεστάνει, μέχρι ο πουρές να αποκτήσει την επιθυμητή υφή. Αν θέλετε, πασπαλίστε λίγη κανέλα από πάνω την ώρα που θα σερβίρετε.
Από τη συντακτική ομάδα του dietup.gr