1. Σπιτική κέτσαπ
1 κιλό ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 κόκκινες γλυκές πιπεριές ψιλοκομμένες
2 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
3-4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
1 κουταλάκι σκόνη μουστάρδας
1 κουταλάκι πιπέρι
1 κουταλάκι πάπρικα
150 γραμμάρια ξύδι
Εκτέλεση
Βράζουμε όλα τα υλικά μαζί για περίπου 30 λεπτά ανακατεύοντας συχνά. Στη συνέχεια περνάμε το μείγμα από ένα σουρωτήρι και ξαναβράζουμε μέχρι να πετύχουμε μια παχύρρευστη σάλτσα. Μόλις είναι έτοιμη τη βάζουμε σε γυάλινα μπουκάλια/βάζα και την αποθηκεύουμε στο ψυγείο.