7 Συνδυασμοί τροφίμων για καλύτερη υγεία!

7syndyasmoitrofimwngiakalyterhygeia_home.jpg

1

Συνδυασμός 1ος: Σπανάκι + Πορτοκάλι = Περισσότερος σίδηρος

Το σπανάκι είναι η κύρια φυτική πηγή της διατροφής μας για να λαμβάνουμε σίδηρο. Ο σίδηρος που παρέχεται στον οργανισμό από φυτικά τρόφιμα είναι απορροφήσιμος κατά 5-8%. Για να αυξήσουμε λοιπόν, αυτή τη τιμή χρειαζόμαστε τη Βιταμίνη C. Το πορτοκάλι τώρα, είναι πλούσιο σε Βιταμίνη C. Η παραπάνω βιταμίνη μπορεί να αυξήσει την απορρόφηση του σιδήρου έως και 7 ποσοστιαίες μονάδες.

Τρόπος κατανάλωσης: Συνοδεύετε το γεύμα σας που περιέχει σπανάκι με ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι.

arrow_previous arrow_next