4. Πίτσα με μπρόκολο και φρέσκια ντομάτα
Υλικά για μία πίτσα (35εκ)
2 φλιτζάνια μπρόκολο κομμένο σε μικρές φουντίτσες που έχετε βράσει ελαφρά
1 μεγάλη ντομάτα κομμένη σε λεπτές ροδέλες
1 φλιτζάνι τριμμένη μοτσαρέλα
1 φλιτζάνι ανθότυρο που έχετε τρίψει με το πιρούνι
1 φλιτζάνι τυρί καπνιστό (προτιμήστε light)
2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Απλώνουμε το ελαιόλαδο πάνω στη ζύμη και πασπαλίζουμε με λίγη σκόνη σκόρδου. Στη συνέχεια ανακατεύουμε τη μοτσαρέλα και το καπνιστό τυρί και απλώνουμε τη μισή ποσότητα. Τοποθετούμε διάσπαρτα το μπρόκολο, τις φέτες ντομάτας και το ανθότυρο και πασπαλίζουμε με τα υπόλοιπα τυριά. Ψήνουμε για 15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς, στην κατώτερη θέση του φούρνου. Πριν σερβίρουμε πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.