3. Πίτσα «χωριάτικη»
Υλικά
¾ φλιτζανιού σάλτσα ντομάτας
1 ντομάτα κομμένη σε λεπτές φέτες
1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
1 κρεμμύδι σε λεπτές ροδέλες
5 ελιές κομμένες σε ροδέλες
8-10 πολύ λεπτές φέτες σαλάμι αέρος
200γρ τυρί φέτα τριμμένο στο χοντρό μέρος του τρίφτη
ρίγανη
Εκτέλεση
Απλώνουμε πάνω στη ζύμη σάλτσα ντομάτας που έχουμε ετοιμάσει μόνοι μας: Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε χυμό ντομάτας, πολύ λίγο ελαιόλαδο, λίγη ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι και βασιλικό. Αφήνουμε να βράσει για περίπου 15 λεπτά και είναι έτοιμη.
Στη συνέχεια ρίχνουμε τη μισή φέτα, το σαλάμι αέρος και όλα τα λαχανικά και την υπόλοιπη μισή φέτα. Ψήνουμε για 15 λεπτά στους 220 βαθμούς και πριν σερβίρουμε πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη.