2. Πίτσα «γαρίδα σαγανάκι»
Υλικά
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε αρχικά το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε και τις πιπεριές και σοτάρουμε για άλλα 5 λεπτά (μέχρι να αρχίσουν να μαραίνονται). Ρίχνουμε και τις γαρίδες και αφήνουμε για άλλα 2 λεπτά να σοταριστούν μαζί με τα λαχανικά. Σειρά έχει τώρα ο χυμός ντομάτας, η ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Αφήνουμε να βράσει η σάλτσα για περίπου 10 λεπτά και μόλις βγάλουμε την κατσαρόλα από το μάτι ρίχνουμε μέσα τους κύβους φέτας. Ανακατεύουμε απαλά και ρίχνουμε το μίγμα πάνω στη ζύμη της πίτσας. Απλώνουμε τη σάλτσα, πασπαλίζουμε με το light κίτρινο τυρί και τοποθετούμε διάσπαρτα τις φέτες ντομάτας. Ψήνουμε για 15 λεπτά (σε προθερμασμένο φούρνο) στους 220 βαθμούς, στην κατώτερη θέση του φούρνου. Μόλις βγάλουμε από το φούρνο απλώνουμε πάνω στην πίτσα μερικά φρέσκα φύλλα ρόκας και σερβίρουμε αμέσως!