1. Πίτσα καρμπονάρα
Υλικά
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος (κρατάμε ελάχιστη για το τέλος) με τον χυμό ντομάτας, αλάτι και πιπέρι. Βάζουμε να βράσουν μέχρι να αρχίζει η σάλτσα να πήζει. Αφαιρούμε την κατσαρόλα από το μάτι, ρίχνουμε μέσα στη ροζ σάλτσα το τυρί και το αυγό και ανακατεύουμε γρήγορα (για να μην ψηθεί το αυγό). Βάζουμε το μπέικον σε ένα αντικολλητικό τηγάνι (ή στο φούρνο μικροκυμάτων) μέχρι να γίνει τραγανό, το ψιλοκόβουμε και το ρίχνουμε κι αυτό μέσα στη σάλτσα. Απλώνουμε αυτή τη σάλτσα πάνω στην πίτσα μας και στη συνέχεια απλώνουμε τα κυβάκια λουκάνικου, τις πιπεριές και τέλος το ζαμπόν γαλοπούλας. Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος που έχουμε κρατήσει για το τέλος και βάζουμε την πίτσα να ψηθεί σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180-200 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.