17. Πίτσα μαργαρίτα
Υλικά
½ φλιτζάνι (περίπου) σάλτσα ντομάτας (σπιτική ή έτοιμη)
2 φλιτζάνια τριμμένη μοτσαρέλα
2 ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
Εκτέλεση
Απλώνουμε πάνω στη ζύμη σάλτσα ντομάτας που έχουμε ετοιμάσει μόνοι μας: Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε χυμό ντομάτας, πολύ λίγο ελαιόλαδο, λίγη ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι και βασιλικό. Αφήνουμε να βράσει για περίπου 15 λεπτά και είναι έτοιμη.
Μετά τη σάλτσα απλώνουμε τις φέτες της φρέσκιας ντομάτας και από πάνω την τριμμένη μοτσαρέλα. Ψήνουμε για 15 λεπτά (σε προθερμασμένο φούρνο) στους 220 βαθμούς, στην κατώτερη θέση του φούρνου.
Από τη συντακτική ομάδα του dietup.gr