16. Πίτσα με κάπαρη
Υλικά
½ φλιτζάνι κάπαρη
5-6 φέτες καπνιστό ζαμπόν χαμηλών λιπαρών
5-6 λιαστές ντομάτες κομμένες σε λωρίδες
2/3 φλιτζανιού σάλτσα ντομάτας που έχουμε ετοιμάσει μόνοι μας (ή λίγη κέτσαπ μαζί με βασιλικό και ρίγανη)
1 φλιτζάνι τυρί τριμμένο χαμηλών λιπαρών
ρίγανη
Εκτέλεση
Απλώνουμε στη ζύμη την σάλτσα ντομάτας και στη συνέχεια βάζουμε το ζαμπόν σε λωρίδες. Στη συνέχεια βάζουμε τις λιαστές ντομάτες, την κάπαρη και τέλος το τριμμένο τυρί. Ψήνουμε για 15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς και μόλις βγάλουμε από το φούρνο πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη και σερβίρουμε.