8. Πίτσα με γαλοπούλα και φρέσκια ντομάτα
Υλικά
1 φλιτζάνι κύβους γαλοπούλας (ζαμπόν ή ψητή γαλοπούλα που έχουμε ψιλοκόψει)
1 φλιτζάνι τυρί light της αρεσκείας σας (που λιώνει)
1 φλιτζάνι τριμμένη φέτα
2 ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
Ρίγανη
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Αλείφουμε τη ζύμη με λίγο ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε λίγη ρίγανη και απλώνουμε την τριμμένη φέτα. Στη συνέχεια προσθέτουμε την γαλοπούλα και τις φέτες ντομάτας και τέλος απλώνουμε το τυρί που λιώνει. Ψήνουμε για 15 λεπτά (σε προθερμασμένο φούρνο) στους 220 βαθμούς, στην κατώτερη θέση του φούρνου. Μόλις βγάλουμε από το φούρνο πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.