5. Ψητά μήλα ή αχλάδια
Σούπερ γλυκάκι, και μάλιστα πολύ υγιεινό, αρκεί να ‘χεις υπομονή! Κόψε μια οριζόντια φέτα από το επάνω μέρος ενός μεγάλου μήλου και με το ειδικό εργαλείο αφαίρεσε την καρδιά με τα κουκούτσια. Βάλε το μήλο σε ταψάκι και ρίξε μέσα λίγο νερό. Φτιάξε μια γέμιση χρησιμοποιώντας 1 κουταλιά της σούπας τριμμένο μήλο, 1 κουταλάκι του γλυκού μαργαρίνη, 1 κουταλάκι μαύρη ζάχαρη, 1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο καρύδι και λίγο κανέλα. Γέμισε με αυτή το κέντρο του μήλου. Ψήσε σε ταψάκι στο φούρνο για περίπου 1 ώρα στους 180 βαθμούς. Λίγες θερμίδες, πολύ απόλαυση!