14. Ντομάτα με κομμάτια ζεστής μοτσαρέλας
Ο συνδυασμός της ντομάτας με την μοτσαρέλα είναι ένας από τους πιο «δυνατούς» γευστικούς συνδυασμούς. Κόψε 60γρ μοτσαρέλα (υπολογίστε περίπου 2 σπιρτόκουτα) σε λεπτές φέτες και βάλε τα κομμάτια σε ένα αντικολλητικό τηγάνι να ζεσταθούν. Πλύνε καλά μια ντομάτα και κόψ’ τη σε λεπτές φέτες. Πλύνε και μερικά φύλα φρέσκου βασιλικού. Φτιάξε σαντουιτσάκια ντομάτας, τοποθετώντας ανάμεσα σε 2 φέτες ντομάτας μια φέτα μοτσαρέλα και 1 φύλο βασιλικού. Τελείωσε πασπαλίζοντας με λίγο αλάτι.