Η Ελίζα Τζόβα γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1987. Είναι Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου από το 2009. Κατά την εκπόνηση της πτυχιακής της μελέτης ασχολήθηκε εκτενώς με τη σχέση της διατροφής με την καρδιαγγειακή νόσο, καθώς και με τις αντιλήψεις του γενικού πληθυσμού για τους παράγοντες κινδύνου για τα καρδιαγγειακά νοσήματα. Έχει, επίσης, παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων, σεμιναρίων και ημερίδων Διατροφής – Διαιτολογίας, Παχυσαρκίας και Αθηροσκλήρωσης. Η συνεργασία της με τη Nutrimed ξεκίνησε το 2009 με συμμετοχήστις προωθητικές ενέργειες της εταιρίας. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων- Διατροφολόγων και διατηρεί δικό της γραφείο Nutrimed στο Χολαργό.
One comment
Pingback: Πώς θα φάτε σωστά ενώ ταξιδεύετε… – dietup.gr
Comments are closed.