Η Νατάσα Γεωργιουδάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη. Αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας‐Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου το 2008, όπου και συνέχισε και ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Εφαρμοσμένη Διαιτολογία‐ Διατροφή» με ειδίκευση στην Αθλητική Διατροφή το 2010. Στα πλαίσια της μεταπτυχιακής της διατριβής ερεύνησε την επίδραση της καφεΐνης στην ισορροπία υγρών. Έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό σχετικά με την πρόληψη και αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και έχει εκπαιδευτεί σε τεχνικές επικοινωνίας και αλλαγής διατροφικής συμπεριφοράς σε χρόνια παχύσαρκα και υπέρβαρα άτομα. Το ερευνητικό της ενδιαφέρον επικεντρώνεται τόσο στην παχυσαρκία και τα συνοδά νοσήματα αυτής (καρδιαγγειακά, διαβήτη, υπέρταση) όσο και στη διατροφική υποστήριξη αθλητών και αθλουμένων. Η συνεργασία της με τη Nutrimed σε διάφορα επίπεδα ξεκίνησε το 2009, ενώ έως σήμερα έχει εργαστεί ως υπεύθυνη διαιτολόγος σε χώρους παροχής διαιτολογικής και διατροφικής υποστήριξης (διαιτολογικά γραφεία, γυμναστήρια). Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων‐Διατροφολόγων και τακτικό μέλος στην «Ελληνική Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης».
One comment
Pingback: Το φαγητό και η ψυχολογία μας – dietup.gr
Comments are closed.