Με λίγο πιο ιδιαίτερη γεύση αυτή η συνταγή θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των καλεσμένων σας στο τραπέζι!
Υλικά
10 φέτες ψωμί
180 γρ. ταραμάς λευκός
1 1/5 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 σφηνάκι τσίπουρο
χυμό από 2 λεμόνια
χυμό από 2 πορτοκάλια
3 κουτ. της σούπας ψιλοκομμένες ελιές
Εκτέλεση
Μουλιάζεις το ψωμί σε νερό μαζί με το τσίπουρο. Έπειτα το στύβεις καλά και το βάζεις στο μπλέντερ. Προσθέτεις τον ταραμά και τα δουλεύεις πολύ καλά. Ρίχνεις το ελαιόλαδο το χυμό από τα λεμόνια και τα πορτοκάλια. Χτυπάς μέχρι να γίνει αφράτο το μείγμα.
Γαρνίρεις με τις ελιές και σερβίρεις.
Πηγή: Ευτύχης Μπλέτσας (bletsas.gr)