Αυτή η συνταγή περιέχει και κρεμμύδι το οποίο προσθέτει λίγο πιο πικάντικη γεύση στην συνταγή.
Υλικά
170 γρ. ταραμά λευκό
100 γρ. ψωμί χωρίς κόρα
χυμό από 2 λεμόνια
1 κρεμμύδι περασμένο από τον τρίφτη
1/2 λίτρο σπορέλαιο
Εκτέλεση
Μουλιάζεις το ψωμί σε νερό. Χτυπάς το κρεμμύδι στο μίξερ. Προσθέτεις τον ταραμά και συνεχίζεις το χτύπημα μέχρι να έχει ομοιόμορφη υφή. Στραγγίζεις το ψωμί. Συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτεις το ψωμί, το λάδι και τον χυμό λεμονιού. Καλή όρεξη!
Πηγή: Ευτύχης Μπλέτσας (bletsas.gr)