4 λεπτές φέτες καπνιστού σολομού
Για τη σάλτσα μουστάρδας
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα απαλή
1 κουταλιά της σούπας μαύρη ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας ξύδι από λευκό κρασί
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
4 κουταλιές κρέμα γάλακτος light
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο άνηθο
Εκτέλεση
Σε ένα μίξερ ανακατεύετε τη μουστάρδα με τη ζάχαρη και το ξύδι. Στη συνέχεια προσθέτετε λίγο-λίγο το ελαιόλαδο και βάζετε το μίξερ στην πιο γρήγορη ταχύτητα. Βάζετε το μίγμα σε ένα μπολ, και χτυπάτε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ μέχρι να πήξει. Προσθέτετε και την χτυπημένη κρέμα μέσα στο μίγμα της μουστάρδας και ανακατεύετε ρίχνοντας επίσης τον ψιλοκομμένο άνηθο.
Σερβίρετε το κάθε φιλέτο σολομού με 2 κουταλιές της σούπας από τη σάλτσα μουστάρδας.
Από τη συντακτική ομάδα του dietup.gr