Δοκίμασα 2 πειραματικά dips με λευκά σπαρράγια που έφερα από τους Γαλατάδες. Καθάρισα εξωτερικά τα σπαράγγια με το εργαλείο που ξεφλουδίζουμε τα καρότα για να ξεφορτωθώ τις πολλές ίνες και τα έβρασα για 20 λεπτά. Στη συνέχεια τα έβαλα στο μούλτι δημιουργώντας 2 διαφορετικούς συνδυασμούς.
Τη μία με αβοκάντο, τζίντζερ, σόγια σος και λίγους λιναρόσπορους και την άλλη με σκόρδο, ελαιόλαδο, και λεμόνι. Μου άρεσε περισσότερο το πρώτο. στο δεύτερο έβαλα πολύ σκόρδο και θύμιζε σκορδαλιά σκεπάζοντας τη γεύση του σπαραγγιού. Χρειάζεται κι άλλο πειραματισμό με τις ποσότητες. Έτσι είναι αυτά… Σιγά μην το πετύχαινα με την πρώτη φορά!
Πηγή: Ευτύχης Μπλέτσας (bletsas.gr)
55