Το μενού του Αγίου Βαλεντίνου

new20_fount.jpg
tn_1525190_m
  
Ορεκτικό: Αυγουλάκια γεμιστά με καπνιστό σολομό

Υλικά

2 αυγά
2 λεπτές φέτες καπνιστό σολομό
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα light
1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα
1 κουταλιά του γλυκού κέτσαπ
Αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό
2 πράσινες ελιές για γαρνίρισμα
 
Εκτέλεση

Βράζετε τα αυγά για περίπου 10 λεπτά ώστε να γίνουν σφιχτά. Μόλις κρυώσουν, τα κόβετε στη μέση και αφαιρείτε τους κρόκους. Βάζετε τους κρόκους μαζί με τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, την κέτσαπ και τη μια φέτα σολομό στο μπλέντερ και χτυπάτε μέχρι να έχετε ένα ομοιόμορφο μείγμα. Στη συνέχεια γεμίζετε τα αυγά με το μείγμα και γαρνίρετε με ροδέλες σολομού (από τη φέτα που έχετε κρατήσει) και λεπτές φέτες ελιάς. Πασπαλίστε με αλάτι, πιπέρι και λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.

arrow_previous arrow_next