19. Μπρόκολο
«Το μπρόκολο είναι πολύ πλούσιο σε βιταμίνες Α και C και περιέχει όσο ασβέστιο περιέχεται και σε μισή φέτα τυριού, χωρίς όμως να περιέχει τα κορεσμένα λιπαρά!» λέει η Blais. Με το μπρόκολο μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ νόστιμες σούπες, οι οποίες αν καταναλωθούν στην αρχή ενός γεύματος βοηθούν να καταναλώσετε πολύ λιγότερες θερμίδες ανά γεύμα από αυτές που θα καταναλώνατε αν δεν τρώγατε τη σούπα. Έχετε δοκιμάσει να προσθέσετε φουντίτσες από μπρόκολο στα μακαρόνια σας; Όχι; Σας το προτείνουμε!