17. Μανταρίνια
Είτε ρίξετε φέτες μανταρινιού μέσα σε μια δροσερή πράσινη σαλάτα είτε τα συνδυάσετε με αμύγδαλα και χουρμάδες ή ξερά δαμάσκηνα για να έχετε ένα εξαιρετικό απογευματινό σνακ, τα μανταρίνια δεν θα σας φορτώσουν με τύψεις ή θερμίδες! «Είναι πιο γλυκά από τα πορτοκάλια και πιο εύκολα στο καθάρισμα αλλά αποτελούν την ίδια εξαιρετική πηγή βιταμίνης C και βοηθούν έτσι να κρατήσετε μακριά τα φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα συναχάκια, λέει η Blais. Και φυσικά οι φυτικές ίνες και το νερό που περιέχουν αποτρέπουν την υπερκατανάλωση φαγητού!