Υλικά
1 ½ κιλό σοκολάτα κουβερτούρα
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (περίπου 400γρ)
50ml λικέρ της αρεσκείας σας (πχ Grand Marnier πορτοκάλι)
Τριμμένο καρύδι για πασπάλισμα
Εκτέλεση
Λιώνετε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί (Προσοχή! Η σοκολάτα σας δεν πρέπει να κάψει πολύ γιατί τα σοκολατάκια σας δεν θα γυαλίζουν…). Την κατεβάζετε από τη φωτιά και αφήνετε για λίγο μέχρι να γίνει χλιαρή. Προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα και το λικέρ και ανακατεύετε. Αφήνετε να κρυώσει για λίγο ακόμα. Βάζετε το μίγμα σε κορνέ και απλώνετε σε ένα ρηχό ταψί μια λαδόκολλα. Χρησιμοποιώντας το κορνέ φτιάχνετε μικρές ροζετούλες διάσπαρτα πάνω στο φύλλο της λαδόκολλας. Πασπαλίζετε με τριμμένο καρύδι και αφήνετε τα σοκολατάκια σας στο ψυγείο να παγώσουν! Τόσο απλά, τόσο γρήγορα!
Από τη συντακτική ομάδα του dietup.gr