Υλικά
90 γρ. φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κομμάτια
½ φλιτζανιού μανιτάρια
1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο
κρεμμύδι ψιλοκομμένο, τριμμένο σκόρδο, ψιλοκομμένες πολύχρωμες πιπεριές
2 κουταλιές της σούπας γάλα εβαπορέ
κάρυ
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίσουμε ελαφρά το κρεμμύδι και το σκόρδο. Στη συνέχεια ρίχνουμε τις πιπεριές με τα μανιτάρια. Μόλις μαραθούν λίγο προσθέτουμε το κοτόπουλο, το οποίο έχουμε πλύνει καλά και το έχουμε κόψει σε μπουκίτσες, και το αφήνουμε να ασπρίσει. Αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε το κάρυ και αφήνουμε το φαγητό μας να ψηθεί σε χαμηλή φωτιά. Μόλις ψηθεί το κοτόπουλο βάζουμε το γάλα και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.