Βραβευμένο με το Miriam Polunin Award για Βιβλίο Υγιεινής Διατροφής
Τζοσέι βαν Μιλ και Κριστίν ‘Αρτσερ-Μακένζι
Οι άνθρωποι που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία για να θεραπευτούν από κάποια μορφή καρκίνου, συχνά διαπιστώνουν ότι η όρεξή τους και η γεύση τους αλλάζουν δραματικά. Όμως, για την αποκατάσταση της υγείας, η διατήρηση του βάρους είναι ζωτικής σημασίας.
Αυτό το μοναδικό βιβλίο μαγειρικής είναι το πρώτο του είδους του. Προσφέρει διατροφικές συμβουλές και περισσότερες από 100 γευστικές συνταγές ειδικά σχεδιασμένες από μια εμπνευσμένη σεφ και μια εξειδικευμένη επιστήμονα. Τα φαγητά είναι χωρισμένα σε ελαφριά, τραγανά, υδαρή ή στερεά, και εστιάζουν στην υφή της τροφής, σε μερίδες μικρές, ορεκτικές και βολικές.
Υγιεινή Διατροφή κατά την Διάρκεια της Χημειοθεραπείας είναι ένας εύκολος,
ευπροσάρμοστος διατροφικός οδηγός που ανοίγει την όρεξη και, το κυριότερο, αποτελεί πηγή έμπνευσης για τα καθημερινά πιάτα που θα απολαύσει ο ασθενής ώστε να διατηρήσει ακμαίες τις δυνάμεις τους.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Μαγειρικής – Διατροφής
ISBN 978-960-6838-14-9
ΚΩΔΙΚΟΣ 234
ΤΙΜΗ € 23,60 + ΦΠΑ
ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ Μαλακό εξώφυλλο
ΣΕΛΙΔΕΣ 176
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 21 x 22 εκ.