Pure Magic by Kayak: Φθινοπωρινή σοκολατένια πρόκληση

new12_kayak_sokolata jivara fall collection 2010.jpg

Για την Kayak η σοκολάτα αποτελεί μια ξεχωριστή κατηγορία. Η δημιουργία της γεύσης αυτής έχει ιεροτελεστικό χαρακτήρα, αποτέλεσμα που φαίνεται στο τελικό προϊόν και την κάνει να ξεχωρίζει. Σοκολάτα ξανά και ξανά, λιώνει σε ειδικά καζάνια στη σωστή θερμοκρασία αναδεικνύοντας τα μοναδικά αρώματα της.

 

H Kayak υμνεί τη σοκολάτα αντλώντας έμπνευση απο τα αρώματα, τις υφές και τις γεύσεις του φθινοπώρου για να δημιουργήσει δυο νέες γεύσεις. Το παγωτό σοκολάτας Καγιέν και το παγωτό Jivara είναι η διπλή  σοκολατένια απόλαυση της Kayak για τo φετινό Φθινόπωρο.

 

Ακολουθώντας τη μαγική συνταγή της, η Kayak ενώνει βελούδινη κρέμα γάλακτος, φρέσκο γάλα, εκλεκτό κακάο και μια κρυφή δόση απο πιπέρι Καγιέν και φίνα κουβερτούρα δημιουργώντας το πιο ονειρικό παγωτό σοκολάτας.

Το παγωτό σοκολάτας Καγιέν είναι διακριτικά πικάντικο, έντονα αρωματικό και μια ιδέα bitter, ενώ έχει την πιο απίστευτη κρεμώδη υφή που πλημυρίζει το στόμα σε κάθε κουταλιά.

 

Το γευστικό ταξίδι στα άδυτα της σοκολάτας συνεχίζεται με το παγωτό σοκολάτας Jivara, μια αναπάντεχη σοκολατένια δημιουργία της Kayak που μας αποπλανεί γλυκά

 

Η αριστοκρατική σοκολάτα γάλακτος Jivara – μια απο τις εκλεκτότερες σοκολάτες του οίκου Valrhona, χαρίζει το βαθύέντονο άρωμά της και την πλούσια γεύση της σε ολόφρεσκη κρέμα Kayak απο αγνό γάλα και τις καλύτερες πρώτες ύλες, δημιουργώντας έναελιξίριογεύσης.

 

Πέρα από τις δυο νέες σοκολατένιες γεύσεις της η συλλογή σοκολάτας της Kayak περιλαμβάνει τις παρακάτω απόλυτες δημιουργίες:

 

σοκολάτα – chocolate brownies – sorbet chocolate valrhona – σοκολάτα pure Belgian choco chips – choco cherry cookies –  σοκολάτα fudge – σοκολάτα grand marnier –  earl grey chocolate 

 

Μυηθείτε στα  μυστικά της Kayak και στο απόλυτο σοκολατένιο πάθος...  

 

 

Πολύτιμα συστατικά:

 

Εκλεκτό κακάο – Το κακάο είναι ο ξηρός και λιπαρός σπόρος του κακαόδεντρου από το οποίο δημιουργούνται όλα τα είδη της σοκολάτας. Υπάρχει άφθονο στην τροπική Αφρική, ενώ η ανακάλυψη του όπως και της σοκολάτας αποδίδεται στους πολιτισμούς των Μάγιας και των Αζτέκων το 600μχ οι οποίοι είναι οι πρώτοι που απόλαυσαν ένα πικάντικο ρόφημα σοκολάτας υψηλής ποιότητας απο ψημένους κόκκους κακάο.

 

Το κακάο έχει υψηλή διατροφική αξία καθώς περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις φλαβονοειδών και προκυανιδίνων, συστατικά που έχουν αντιοξειδωτική δράστη, παρεμποδίζοντας την οξειδωτική δράση των ελεύθερων ριζών, ενώ θωρακίζουν και τονώνουν τον οργανισμό.

 

Πιπέρι Καγιέν – προέρχεται από ποικιλία της πιπεριάς chili και η καυτερή του γεύση οφείλεται στην ουσία καπσαϊκίνη. Το πιπέρι Καγιέν αποτελεί εξαιρετική πηγή β-καροτένιου ενός αντιοξειδωτικού που προστατεύει τα κύτταρα από την καταστροφική δράση των ελεύθερων ριζών και η επαρκής πρόσληψή του σχετίζεται με μειωμένο κίνδυνο καρδιαγγειακών νοσημάτων. Επίσης, το πιπέρι Καγιέν, λόγω της υψηλής του περιεκτικότητας σε β-καροτένιο, ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα.