Υλικά
1 πίτα για σουβλάκι
1 λεπτή φέτα κίτρινο τυρί για τοστ χαμηλών λιπαρών (ή 2 κουταλιές της σούπας τριμμένο κίτρινο τυρί χαμηλών λιπαρών)
1 φέτα ζαμπόν χαμηλών λιπαρών (χοιρινό ή γαλοπούλα)
1 κουταλιά της σούπας κέτσαπ
ψιλοκομμένη πιπεριά, λεπτές φέτες φρέσκιας ντομάτας, ψιλοκομμένα μανιτάρια
ρίγανη, βασιλικός
Εκτέλεση
Σε ένα μικρό ταψάκι, το οποίο το έχουμε αλείψει με ελάχιστο ελαιόλαδο (ή μαργαρίνη) τοποθετούμε την πίτα από σουβλάκι και την αλείφουμε με την κέτσαπ. Αν μας αρέσει, πασπαλίζουμε σε αυτό το σημείο με λίγο ρίγανη ή με λίγο βασιλικό για να πάρει πιο ωραία γεύση η σάλτσα μας. Στη συνέχεια, κόβουμε σε λωρίδες το ζαμπόν και τις τοποθετούμε διάσπαρτα πάνω στην πίτα. Από πάνω τοποθετούμε (προαιρετικά) τα μανιτάρια και τις πιπεριές και τελειώνουμε με το τυρί. Αν θέλουμε να προσθέσουμε και λεπτές φέτες φρέσκιας ντομάτας τις τοποθετούμε πάνω από το τυρί. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να λιώσει το τυρί και να αρχίζει να ροδίζει.