Υλικά
¼ φλιτζανιού χυμό ντομάτας
¼ φλιτζανιού ψιλοκομμένο ανανά (φρέσκο ή κονσέρβας στο χυμό του) με το χυμό του
λίγο ψιλοκομμένο κρεμμύδι, καρότο, πιπεριά ή άλλα λαχανικά της αρεσκείας σας
1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
λίγο ξύδι μπαλσάμικο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και στη συνέχεια τα υπόλοιπα λαχανικά. Ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο και το ρίχνουμε και αυτό στην κατσαρόλα να τσιγαριστεί. Στη συνέχεια ρίχνουμε μια κουταλιά της σούπας ξύδι και αφήνουμε μέχρι το κοτόπουλο να βράσει στο ζουμί του και να εξατμιστούν τα περισσότερα υγρά. Ρίχνουμε τον ανανά και το χυμό του, το χυμό της ντομάτας και το μέλι, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να ψηθεί για 20 περίπου λεπτά σε σιγανή φωτιά.