Υλικά για 4 μερίδες
Για τη ζύμη
60γρ. αλεύρι ολικής αλέσεως
60γρ. μαργαρίνη
1 κρόκο αυγού
Για τη γέμιση
230γρ. τυρί κότατζ
60γρ. κατεψυγμένο καλαμπόκι
4 φρέσκα κρεμμύδια
3 κουτ. σούπας φρέσκος βασιλικός
1 κολοκυθάκι
1 αυγό
Εκτέλεση
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε στο μίξερ με τη μαργαρίνη και τον κρόκο αυγού. Το βάζουμε σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε για 10 λεπτά στον φούρνο.
Για την γέμιση: Βράζουμε το καλαμπόκι. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, τον βασιλικό και το κολοκυθάκι, προσθέτουμε το καλαμπόκι και το αυγό και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το κοτατζ στο μείγμα μας και ανακατεύουμε καλά, τα ρίχνουμε πάνω στη βάση και ψήνουμε για 30 λεπτά.
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος