Υλικά
1 ½ κιλο αρνί σπάλα κομμένη σε παιδάκια
3-4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 κουταλιά σούπας δεντρολίβανο φρέσκο
2 κουταλιές σούπας μάραθο φρέσκο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά σούπας θυμάρι
3 κουταλιές σούπας μουστάρδα
Χυμό από 3 λεμονιά
2 ντομάτες κομμένες καρέ
Ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά το κρέας και το στραγγίζουμε. πλένουμε τα πράσα και τα κόβουμε σε λωρίδες. Αλατοπιπερώνουμε το κρέας, το βάζουμε σε ένα ταψί, ρίχνουμε μέσα τα υλικά μας, ανακατεύουμε καλά και ψήνουμε σε προθερμανσμενο φούρνο στους 170 βαθμούς για περίπου 1 ½ ώρα.
Πασχαλινό τραπέζι από τους Chef του ΙΕΚ ΔΟΜΗ: Οι «Χρυσοί Chef» του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, σας προτείνουν τις πιο ανοιξιάτικες, ευωδιαστές, ξεχωριστές γεύσεις, που θα προσθέσουν μια διαφορετική πινελιά στο Πασχαλινό τραπέζι σας. Οι προτάσεις τους; Ένα εντυπωσιακό μενού που ταιριάζει απόλυτα με τις παραδοσιακές γεύσεις του Πάσχα.