Υλικά για 4 άτομα
2 φρέσκες σαλάτες πλυμένες και κομμένες με το χέρι
100γρ καπνιστό σολομό, κομμένο σε λωρίδες και τυλιγμένο σε «τριανταφυλλακια»
2 αγγουράκια κομμένα σε κύβους
1 φλιτζάνι ντοματίνια τσέρι
1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα light
½ φλιτζάνι ελιές χωρίς κουκούτσι κομμένες σε ροδέλες
½ φλιτζάνι κρουτόν
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
λίγες σταγόνες μπαλσάμικο
2 φρέσκες σαλάτες πλυμένες και κομμένες με το χέρι
100γρ καπνιστό σολομό, κομμένο σε λωρίδες και τυλιγμένο σε «τριανταφυλλακια»
2 αγγουράκια κομμένα σε κύβους
1 φλιτζάνι ντοματίνια τσέρι
1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα light
½ φλιτζάνι ελιές χωρίς κουκούτσι κομμένες σε ροδέλες
½ φλιτζάνι κρουτόν
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
λίγες σταγόνες μπαλσάμικο
Εκτέλεση
Αναμιγνύετε όλα τα υλικά εκτός από το σολομό και το τυρί. Στολίζετε τη σαλάτα με τα ρολάκια σολομού και σκορπίζετε το τυρί κρέμα. Πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Από τη συντακτική ομάδα του dietup.gr